Как да Материализирате това, което Искате

най-мощната Жизнена Сила е силата на Любовта

Ние всички искаме да се материализират нашите желания. Има два подхода за материализиране на това, което искаме. Най-разпространеният начин е да се поиска от Вселената, Бог, майстор или ангели да ни дадат това, което искаме. По-напреднал начин е директно да материализираме това, което искаме от нашето собствено съзнание.

И в двата случая има една проста формула за следване. Необходими са две неща, за да материализираме това, което искаме: първо ни трябва калъп и второ, нещо с което да го напълним. Калъпът е нашето намерение. Ние изпълваме намерението си с енергия или Жизнена Сила. Най-добрата и най-мощната Жизнена Сила е силата на Любовта. Да го кажем просто: настройте намерението си и вложете любов в него!

Когато искате нещо от Вселената, важно е да имате ясно намерение за това, което искате и след това да вложите любов в него, колкото можете. Ако попитате Вселената с цялото си сърце, то по-вероятно е да получите това, което искате, отколкото ако просто изговорите думите!

За тези от вас, които са медитирали или практикували изцеление или други духовни дисциплини, ние в крайна сметка трябва да научим как директно да материализираме от нашето собствено съзнание. Формулата е същата: отправете намерението си толкова ясно, колкото можете и след това вложете толкова любов в него, колкото сърцето ви може да генерира.

Питайки само един път, произвежда само една стъпка от енергията, която ще бъде необходима, за да се случи. Така че трика е да се иска много пъти. Всеки път, когато повтаряте формулата (задайте намерението си и вложете любов в него), енергията се натрупва слой след слой, докато не се материализира.

Ако сърцето ви е пълно и вашето намерение е нещо, което наистина обичате, намерението ви може да ви донесе това, което искате, дори по-бързо. Всичко зависи от това колко енергия влагате в него. Вложете цялото си сърце в желанието си и то ще започне да се материализира.

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments